Nyheter


Nu erbjuder vi kosttillskott med Astaxanthin

Hälsa
Astaxanthin är ett av världens starkaste antioxidanter. Den är sextusen gånger kraftigare än C-vitamin och 500 gånger kraftigare än E-vitamin.

Astaxanthin
Astaxanthin skyddar kroppens celler från oxidativ stress, och dämpar inflammation och skador som kan uppstå i muskler vid hård träning.

Helheten
Vi utgår utifrån ett helhetsperspektiv, det som händer i kroppen och mellan människor. Vi ser till hela individen. Utifrån det friska, och hur vi med hjälp av en god självinsikt, och rätt näring för både kropp och själ ger oss ett friskare liv.

Isländsk superkraft och utstrålning från rena naturprodukter.

Våra produkter

Energi
För dig som tränar och vill öka på din återhämtningsförmåga ger Asta Energy snabbare muskelåterhämtning genom att förbättra syresättningen i musklerna. Asta Energy skyddar kroppens celler från oxidativ stress, och dämpar inflammation och skador som kan uppstå i muskler vid hård träning.
Cardio
Varje kapsel AstaCardio innehåller 4 mg av den naturliga och kraftfulla antioxidanten, Astaxanthin. Hud, muskler, ledband, ögon och kardiovaskulära system är alla mottagliga för Astaxanthin, vilket gör den mycket aktiv bland antioxidanter.
Skin
Asta Skin är ett kosttillskott som på många sätt och är en
allt-i-ett hudprodukt. Det skyddar huden mot UV-strålar och skadliga miljöföroreningar, upprätthåller fuktighet i huden och upprätthåller hudens struktur för att förhindra att den bryts ned och bildar rynkor. Det håller huden stark, hälsosam, mjuk, smidig och reducerar rynkor betydligt!

För mer information https://www.humanpower.se/

”Varken du eller världen vet vad du kan göra förrän du har försökt!”